Το μαγικο BEYOND meat εισβαλει στον μαγικο κοσμο του NBA με τον Kyrie Irving των BOSTON CELTICS.

H λαμπρή καριέρα του Irving στο Nba τον έχει αναδείξει από No 1 draft, σε rookie της χρονιάς, πρωταθλητή, 6 φορές allstar και καλύτερο αθλητή της αμερικανικής εθνικής ομάδας!

Είναι ένα από τα 14 πρόσωπα που αποφάσισε να επενδύσει στο Beyond Meat και να υποστηρίξει την εκστρατεία με τίτλο «Go Beyond», η οποία ξεκίνησε για να παρουσιάσει τα θετικά αποτελέσματα που έχουν οι αθλητές μετά την αλλαγή τους σε φυτική διατροφή.

Ο Irving δηλώνει: “Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είμαι μέρος του Beyond Meat, μιας εταιρείας που επεκτείνεται παγκόσμια και το κάνει με τρόπο που συνδέει τους ανθρώπους όχι μόνο με το καλό φαγητό αλλά και με μια απίστευτη κοινότητα”.

beyond burger beyond meat vegan burger vegan κρεας φυτικο Burger φυτικη διατροφη χορτοφαγικο burger νηστισιμο burger go beyond

Η Beyond Meat δήλωσε πως οι αθλητές, περισσότερο από όλους, κατανοούν διαισθητικά τη σχέση μεταξύ του τι βάζουν στο σώμα τους και πώς αυτό αποδίδει.  Στη Beyond Meat, στόχος μας είναι να παρέχουμε στους καταναλωτές φυτικά κρέατα που αντιπροσωπεύουν το μέλλον της πρωτεΐνης , ως γευστικό καύσιμο για τον οργανισμό, απαλλάσσοντας από ανησυχίες για την υγεία που συνδέονται όλο και περισσότερο με διάφορα ζωικά κρέατα “, δήλωσε ο Ethan Brown, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Beyond Meat, και συνέχισε: “Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι αθλητές παγκόσμιας κλάσης που έχουν αφοσιωθεί στο σώμα τους είναι από τους πρώτους που υιοθέτησαν στη διατροφή τους κρέας με βάση τα φυτά”.

Στο βίντεο θα δείτε ότι η πορεία του Irving στο μπάσκετ, έχει άμεση σχέση με τη προπόνηση αλλά και τη διατροφή που τον οδήγησε στην απίστευτη φυσική κατάστασή του. Δοκίμασε και εσυ ενα vegan burger με beyond meat και θα καταλάβεις!